AFYONKARAHİSAR / İSCEHİSAR - OLUKPINAR ÖLDÜMLER İLKOKULU

OLUKPINAR ÖLDÜMLER İLKOKULU

Öldümler Mahallesi Olukpınar Köyü İSCEHİSAR / AFYONKARAHİSAR
Vizyon
Paydaşları ile akademik başarısını her yıl bir önceki yıla göre arttıran; kaynaklarını verimli kullanabilen, sosyal faaliyetleriyle ön plana çıkan bir eğitim kurumu olmak istiyoruz.
Misyon
Türk Milli Eğitimi´nin temel amaçları doğrultusunda, insan haklarına saygılı, bilimsel düşünen ve kendini sürekli geliştiren bireyleri yetiştirmek ve onları ortaokula hazırlamak için varız.
09.00- 14:45
kalorifer
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ KENDİ İMKANLARIYLA VEYA YOLGÜZERGAHINDA DİĞER KÖY OKULLARINDA ÇALIŞAN ÖĞRETMENLERLE BİRLİKTE, SERVİSLE İLÇEYE GİDİŞ GELİŞ YAPMAKTADIRLAR.
Yerleşim Yeri
OKULUMUZ OLUKPINAR KÖYÜNÜN ÖLDÜMLER MAHALLASİNDE YER ALMAKTADIR. MAHALLEMİZİN KUZEYİNDE OLUKPINAR KÖYÜ VE ALANYURT , GÜNEYİNDE İSCEHİSAR VE DOĞUSUNDA DA AĞIN DAĞI BULUNMAKTADIR. ÇEVREMİZDE YÜKSEK DAĞLIK ALANLAR BULUNDUĞUNDAN KIŞLARI SERT GEÇMEKTEDİR.İNTERNET(ADSL) ALTYAPISI BULUNMAKTADIR.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
OKULUMUZ;İL MERKEZİNE 33KM,İLÇE MERKEZİNE 10 KM UZAKLIKTADIR.İL-İLÇE ARASI YOL OTOBAN YOL OLUP 15 DK. SÜRMEKTEDİR.İLÇE-KÖY ARASI YOL ASFALT OLUP 10 KM´DİR.